Tabea Kalitesi
Bu topraklar için ‘tatlı’ , lezzetinden çok daha fazlası. Sadece sofralarımızda değil, deyimlerimizde. Sadece tabaklarımızda değil, yüreğimizde… “Tatlı dilli olmak”, “tatlı yeyip tatlı konuşmak”, “tatlı tatlı sohbet etmek”…
Tatlı hep dilimizde! TABEA OLARAK… Biz de bu vazgeçemediğimimz lezzetin hakkını vermek için yola çıktık. Önce Kale (asıl adıyla “ Kaledavaz”) Baklavası’nın doğum yeri olan Kale’ye kadar Denizli’den 68 km yol gittik.
Hala da gidiyoruz… Her hafta, bu geleneksel lezzet sırrının peşinde, en kaliteli malzemeleri bulmak için mesafeler aşıyoruz.
“Baklavanın hası 40 katlı olur, odun ateşinde bakır tepside pişirilir; suyu kaynak suyudur” dedik, Malzemenin en iyisini bulduk, bol bol da kullandık. Hala da kullanıyoruz… Çünkü Tabea Baklavası yapacaksak; işin sırrı, layığı budur. Biliyoruz!
“Çikolata dediğin damakta tadını mıhlar, sütü kakaosu bol olur” dedik, malzemelerini en kaliteli, tadı en vazgeçilmez, Belçika Callebaut Chocolate’dan hiçbir katkı malzemesi olmayan % 65 kakao yağından üretilen el yapımı çikolatalarımızın, sevenleri ne kadar mutlu ettiğini görünce, biz de mutlu oluyoruz.
TABEA’ yı, siz mutlu mutlu oturun, tatlınızı yerken, kahvenizi yudumlarken, gözününüz gönlünüz açılsın diye özenle tasarladık. Sohbetiniz tatlansın, keyfiniz hep yerinde olsun istedik. Güleryüzümüzü de eksik etmedik!
Geleneksel ve modern lezzetler, hijyeniklik, kalite, estetik, özen… Hepsi burada.